Skip to content

Hvordan vil du spare penger på ha regelmessig rens av takrenner?

Rens av takrenner i Stavanger

Vanligvis, når vi går rundt i huset vårt, ser vi på takrennene fra nedsiden. Vi aner ikke hva som foregår oppi takrennene. Og da er ikke tiden vår venn. Hvorfor ikke? Jo, fordi takrenner fungerer utmerket som blomsterpotter for selvsådde planter 😉

 

RENS AV TAKRENNER I STAVANGER

Takrenner spiller en svært viktig rolle i å lede vannet som renner ned fra taket. Dette vannet fører også med seg sand fra taksteinen, løv fra trærne rundt, pollen og andre ting som kommer blåsende. Gode mineraler samler seg i takrennene dine, og med regelmessig regn, eller “vanning”, får du et “flott” miljø for gress eller mose. Det er veldig god jord, men den hører ikke hjemme der!

 

Rens av takrenner utført i Stavanger.
Bare se på dette bildet, som er et eksempel på hva vi finner i takrennene rundt omkring

Pris på rens AV takrenner i Stavanger?

Og har du tenkt på hvor tungt det kan bli i takrennene? Når en to meter lang renne er overfylt med søkkvåt jord, så blir det veldig tungt. Vi har sett flere ganger at dette ødelegger takrennene, og det kan bli dyrt. Prisen for rens av takrenner er egentlig ingenting i forhold til hva det koster å bytte hele takrennene hvis den ryker eller tettes.

Se på bildet nedenfor. Der ser du et før-etter-bilde av takrennerens. Dette ble utført i Stavanger av oss. Vi har maskiner til tømming av takrenner i Oslo og Haugesund også. Flere bilder av takrennerens oppdrager har vi delt på vår Facebook-siden.

Takrennerens før og etter utført i Stavanger
Rens av takrenner utført i Stavanger

Så, hva koster det for rens av dine takrenner?
Sjekk her: pris på rense takrenner i Stavanger



Back To Top FÅ TILBUD