Skip to content

Male huset mitt, eller vaske det?

Fasadevask i Stavanger

Mange som ser på huset sitt etter noen år føler gjerne at det er på tide å friske opp med litt maling. Men er det nødvendig? Kan det være at det holder å vaske huskledningen? Resultatet etter fasadevask er ofte svært overraskende.

Det er naturlig at det legger seg mye støv på fasaden, som i kombinasjon med regn skaper et skittent inntrykk. Hvert lag av smuss, trafikkfilm, støv og lignende, forsterker dette inntrykket. Noen ganger blir et hvitt hus seende grått eller til og med svart ut.

Så da er det naturlig at man begynner å tenke på maling. Men bør du male rett oppå en skitten huskledning? Absolutt ikke! Da vil ikke malingen vil feste seg skikkelig til trekledningen, og resultatet blir ikke bra. Fasadevask før maling er svært viktig.

Fasadevask før maling

Før du maler, er det viktig å huske å vaske fasaden. Og så skjer det ofte noen mirakler! Etter å ha begynt med vaskingen, lyser plutselig huskledningen like mye opp som ansiktet på kundene våre! Vil det faktisk holde med å bare vaske? 😉

Vaske fasade av et hus i Stavanger

 

Fasadevask i Stavanger

Riktige såpekjemikalier og vaskemetoder gjør at huset får tilbake glansen, og utseendet friskes opp. Dette betyr naturligvis ikke at maling aldri blir nødvendig – det må det fra tid til annen uansett. Men ved å bare vaske husfasaden regelmessig, vil du kunne holde i god visuell stand mye lengre. På bildene til dette innlegget ser du noen fantastiske resultater av fasadevask utført av oss i Stavanger. Vi utfører slike fasadevaskoppdrag i Oslo og Haugesund også. Flere bilder av fasadevask jobbene ble delt på vår Facebook-siden .

Utført fasadevask i Stavanger
Fasadevask utført i Stavanger

 

Hva koster det med fasadevask på ditt hus?
Sjekk her: pris på fasadevask i Stavanger



Back To Top FÅ TILBUD